Kayseri Milli Eğitim'de yeni dönem

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen görev değişimi ile Bahameddin Karaköse’nin yerine Coşkun Esen atandı. Detaylar Kayseri Haber Gazetesi'nde...

Eğitim 1.08.2024 10:07:00 1278 0
Kayseri Milli Eğitim

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 1,5 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde olan Bahameddin Karaköse’nin yerine Coşkun Esen atandı. 

Daha önce Kütahya ve Samsun illerinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Coşkun Esen’in kısa süre içerisinde kente gelerek yeni görevine başlayacağı öğrenildi. 

Coşkun Esen Kimdir?

Sinop’un Ayancık ilçesinde doğan CoşkunEsen, ilk ve orta öğrenimini Sinop’ta tamamladı. Lisans eğitimini  ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.  İlk öğretmenlik görevine 1995 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde başladı. Sinop’ta çeşitli okullarda öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2003-2012 yılları arasında Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube Müdürlüğü yaptı. 2012-2016 yılları arasında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Coşkun Esen, başarılı eğitim çalışmalarında dolayı 14 Mart 2016 tarihinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Yaklaşık 6 yıl süren Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na Milli Eğitim Uzmanı olarak atandı. Coşkun Esen son olarak Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. 


İlk ders zili çaldı
Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor!
Kocasinan'da okullar öğrenciler için hazırlanıyor
Okullarda uyum haftası başlıyor!
Kayseri'de kaç yabancı öğrenci var? Cevap bakanlıktan geldi!
Okullarda "yeşil bayrak" projesi başlıyor
Milletvekili Cıngı, gençlerle bir araya geldi
KPSS sonuçları açıklandı: 2024 KPSS sonuç sorgulama ekranı
Meslek lisesi öğrencilerinin desteklerine düzenleme!
Üniversite kayıt dönemi başladı!
Üniversite kayıtları ne zaman?
Havacılık lisesine savunma sanayi şirketleri sponsor olacak
Kayseri'de 6 yeni okul açılacak
ERÜ'ye kaç öğrenci yerleşti ?
Erciyes Üniversitesi yetenekli öğrencileri arıyor!