Türkiye İstatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürü İbrahim Esenkar, tertiplenen basın toplantısında ‘Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sonuçları’ na göre ilimizin nüfusunun 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla, 1 milyon 407 bin 409 kişi olduğunu duyurdu. Bölge Müdürü Esenkar “Bu sonuçlar bir önceki yıla göre Kayseri ili nüfusunun 17 bin 729 kişi artığını gösteriyor” ifadesini kullandı.
TÜİK Bölge Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında Kayseri Bölge Müdürü İbrahim Esenkar Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçları, hakkında kamuoyunu bilgilendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi verilerine göre ülkemizin nüfusunun 83 milyon 154 bin 115 kişiye ulaştığını belirten Bölge Müdürü Esenkar bir önceki yıla göre 1 milyon 151 bin 115 kişi artan Türkiye nüfusunun 41 milyon 721 bin 136 sının erkek, 41 milyon 433 bin 861 ini ise kadınlar oluşturuyor. Diğer bir söylemle nüfusun % 50. 17 si erkek, % 49.83’ü ise kadınlardan oluşuyor.
Bölge Müdürü Esenkar’ın açıkladığı 31 Aralık 2019 tarihi verilerine göre Kayseri nüfusu da bir önceki yıla göre 17 bin 729 kişi artış göstererek 1 milyon 407 bin 409’e ulaştı. Bu rakamlar itibarı ile ilimiz 81 il içerisinde toplam nüfus bakımından 15. Sırada yer aldı.
Öte yandan ilimizdeki kilometre kareye düşen kişi sayısı 2018 yılına göre 1 kişi artarak 83 oldu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.