Kayseri temmuz ayında renklenecek

Kayseri temmuz ayında renklenecek

Melikgazi Belediyesi, Vosvos Kayseri Derneği iş birliğiyle 12-15 Temmuz tarihleri aralığında yaklaşık 200 “vosvosun” ve 600 kişinin katılacağı renkli bir etkinlik düzenleyecek.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Melikgazi’de düzenlenecek olan etkinlikle, yüzlerce misafirin Kayseri’de ağırlanacağını belirterek, şöyle devam etti:

“Melikgazi’de yeni bir etkinliğe bu yaz hep birlikte imza atacağız. Çok şirin arabalarımız var, vosvoslarımız var. Bu yaz 12-15 Temmuz tarihleri arasında Kayseri’de güzel bir etkinlik yapıyoruz. Türkiye genelindeki vosvosçuları buraya toplayacağız. İzcilik kampı düzenleyecekler. Biz de misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Kayseri’de turizmin artması son derece önemli, esnafın yüzünün gülmesi son derece önemli. Gençlerin yanlış işlere girmesini önlemek, hobi kazanmalarını sağlamak, müzik, spor, klasik araçlara karşı ilgilerini artırmamız lazım. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in destekleriyle, bu sene yaklaşık 600 kişiyi 200 civarında vosvosuyla birlikte Kayseri’de misafir edeceğiz. Hayırseverlerimiz destek verecek. Esnafımızın yüzü gülecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."
  

Vosvos Kayseri Derneği Başkanı Ömer Mardinlioğlu ise Başkan Palancıoğlu’na teşekkür ederek, “Şehrimize yakışır bir etkinlik yapacağız. Kayseri olarak tüm Türkiye’yi şehrimizde güzel bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 



Kayseri temmuz ayında renklenecek

Suat Kösehaliloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kuyuya düşen yavru kedi kurtarıldı

Uğur Yurt’un acı günü

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu