Kayseri temmuz ayında renklenecek

Kayseri temmuz ayında renklenecek

Yaşam 12.06.2024 16:45:00 1835 0
Kayseri temmuz ayında renklenecek

Melikgazi Belediyesi, Vosvos Kayseri Derneği iş birliğiyle 12-15 Temmuz tarihleri aralığında yaklaşık 200 “vosvosun” ve 600 kişinin katılacağı renkli bir etkinlik düzenleyecek.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Melikgazi’de düzenlenecek olan etkinlikle, yüzlerce misafirin Kayseri’de ağırlanacağını belirterek, şöyle devam etti:

“Melikgazi’de yeni bir etkinliğe bu yaz hep birlikte imza atacağız. Çok şirin arabalarımız var, vosvoslarımız var. Bu yaz 12-15 Temmuz tarihleri arasında Kayseri’de güzel bir etkinlik yapıyoruz. Türkiye genelindeki vosvosçuları buraya toplayacağız. İzcilik kampı düzenleyecekler. Biz de misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Kayseri’de turizmin artması son derece önemli, esnafın yüzünün gülmesi son derece önemli. Gençlerin yanlış işlere girmesini önlemek, hobi kazanmalarını sağlamak, müzik, spor, klasik araçlara karşı ilgilerini artırmamız lazım. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in destekleriyle, bu sene yaklaşık 600 kişiyi 200 civarında vosvosuyla birlikte Kayseri’de misafir edeceğiz. Hayırseverlerimiz destek verecek. Esnafımızın yüzü gülecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."
  

Vosvos Kayseri Derneği Başkanı Ömer Mardinlioğlu ise Başkan Palancıoğlu’na teşekkür ederek, “Şehrimize yakışır bir etkinlik yapacağız. Kayseri olarak tüm Türkiye’yi şehrimizde güzel bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 


Sıcak çarpmasını önleyen su deposu 5 yiyecek
Kocasinan Belediyesi dronla ilaçlama yapıyor
'Maharetli Eller' bu pazarda Mevlana'da
Hürmetçi Sazlığı'na 'hafta sonu daveti'
Kırlangıç Vadisi turizme kazandırılıyor
Kayseri'de otomobil ve ambulans çarpıştı
Hacılar'da orman varlığı artıyor
Kocasinan'dan daha fonksiyonel parklar
Büyükkılıç sabah sporunda gençlerle buluştu
42 yıllık anılarla dükkanını süsledi
Uzmanı açıkladı: Güneş kremi makyajdan önce mi sürülmeli sonra mı?
Kayseri’de bu mantıyı yemediğinize eminiz! İştah kabartan o tarif
Türkiye yaşlanıyor mu? Çocuk ve genç nüfus sayımız belli oldu!
Sıcak havalarda içinizi serinletecek buz gibi Starbucks Berry Hibiskus Tarifi!
'Kayseri'nin akciğeri' ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor