Tarih: 02.11.2015 16:03

KAYSERİ´DE ANTALYA MESAİSİ YENİDEN BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

   Spor Toto Süper Lig´in 11.haftasında Antalyaspor´a konuk olacak Kayserispor, bu maçın hazırlıklarına yeniden başladı. Sarı-kırmızlı ekip, milletvekili seçimi nedeniyle çalışmalarına bir gün ara vermişti.
Kayserispor, 11.hafta mücadelesinde Antalyaspor´a konuk olacak. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, hazırlıklar yeniden başladı.

1,5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet çalışan sarı-kırmızılılar, ikinci bölümde ise, pas ve şut çalışması yaptı. Oyuncuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi.
KAYSERİ´NİN KURTARICISI; FURKAN
Eskişehirspor maçını kazanarak moral bulan ve Rizespor ile berabere kalan Kayserispor, geride kalan 2 haftada 4 puan toplamış oldu. Öte yandan, Kayserispor´un sezon başında Galatasaray´dan kadrosuna kattığı Furkan Özçal, Eskişehirspor deplasmanında ve Çaykur Rizespor karşılaşmasında gol çizgisinden çıkardığı iki top ile Kayserispor´un iki haftada 4 puan almasında önemli rol oynadı.
Antalyaspor-Kayserispor maçı, cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadı´nda oynanacak. Mücadele saat 14.00´da başlayacak.



2 KASIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —