Tarih: 22.12.2015 18:28

KAYSERİ´DE TRANSFER HIZ KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

 Hakan Arıkan´la yollarını ayıran Sarı-kırmızılıların Touluse´un 24 yaşındaki file bekçisi Ahamada ile prensipte anlaştığı belirtildi.
Kayserispor´da Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın yönetime ara transferde en az 4 oyuncu istemesi yönetimi hızlandırdı. Beşiktaş´tan Mustafa ve Motta´yı isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hakan Arıkan´la yolların ayrılmasının ardından Touluse´nin 24 yaşındaki kalecisi Ahamada ile anlaşma sağladı. Kayserispor´un, oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaştığı, transferin yalnızca imza aşamasına kaldığı açıklandı.
Mustafa ve Motta´yla anlaşma sağlamaması durumunda ise sarı-kırmızılı yönetimin, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın verdiği rapor doğrultusunda yeni oyunculara yöneleceği ve devre arası başlar başlamaz, imza şov yapacağı öğrenildi.
Öte yandan, sarı-kırmızılı ekip yarın Türkiye kupasında oynayacağı İnegölspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Futbolcular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Sakatlığı netleşmeyen Derley dışında tüm futbolcular antrenmana katıldı.
Kayserispor-İnegölspor maçı, Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 14:00´da başlayacak olan karşılamayı, hakem Ramazan Keleş yönetecek. Kayserispor G Gurubu´ndaki ikinci maçı öncesinde 3.sırada yer alıyor ve henüz puanı bulunmuyor.



22 ARALIK 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —