Kayseri'de 3 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşımın daha rahat, konforlu ve güvenli bir hale gelmesi için talep ve incelemeler doğrultusunda yeni yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar haberimizde...

Güncel 5.09.2024 10:49:00 343 0
Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan Şehit Tarık Koçoğlu Bulvarı ile İnönü Bulvarı’nı birbirine bağlayan Tacettin Veli Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Yılların geçmesiyle eskiyen asfaltın söz konusu olduğunu dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “ Tacettin Veli Bulvarımızın asfalt çalışmalarını ve altyapı çalışmalarını tamamen elden geçirdik ve günün koşullarına uyarlanmış hale getirdik” diye konuştu.

Büyükkılıç, konuşmasında, “3 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerinde bulunarak, yolların kalite, konfor ve standardının artması ile birlikte sürücülere aşırı hız yapmaması ve kurallara uyması yönünde tavsiyelerde bulundu.

Geliş gidiş toplam 1600 metre uzunluğa sahip, iş merkezleri ve kamu binalarının yoğun olduğu, şehrin en merkezi konumunda yer alan, bulunduğu bölge itibariyle yoğun trafik altında bulunması, şehir içi ulaşım sağlanan otobüslerin kullanımında olması gibi nedenlerle zaman içinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve yenilenme ihtiyacı oluşmuş bulvardaki çalışmalarda, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş da görev aldı.

 


Lübnan'da çağrı cihazlarından sonra telsizler de patladı!
Uyuşturucu ve silah operasyonunda 17 tutuklama
Kayseri nöbetçi eczaneler (18 Eylül)
Türkiye, Erciyes Turnuvası'nı kazandı
Migren hastaları dikkat!
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kayseri'de konuştu
Melikgazi'de yeni meslekler için kayıt zamanı
Hayırsever destekli 'Bağımlılık Merkezi' kuruluyor
Kemik iliği bağışı ile iyileşen Meva'nın hayali
Kayseri'de üç ölümlü davada gelişme
Kayseri'de minibüse silahlı saldırı
Cep telefonları uzaktan patlatılabilir mi?
Fahri itfaiyeciye, Kayseri İtfaiyesi'nden sürpriz kutlama
Hayvancılık istatistikleri masaya yatırıldı
Kayseri güncel hal fiyatları (18 Eylül)