Tarih: 14.08.2024 15:36

Kayseri'de 6 yeni okul açılacak

Facebook Twitter Linked-in

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırseverler işbirliğiyle Kayseri'ye kazandırılan 6 okulun, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde kapılarını öğrencilere açarak hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede hayırseverler işbirliğiyle Mithatpaşa Mahallesi'nde 24 derslikli ve 8 atölyelik ortaokul, Yakut Mahallesi'nde Avukat Mehmet Altun İlkokulu, Beyazşehir Mahallesi'nde Avukat Mehmet Altun Lisesi, Ahievran Mahallesi'nde özel çocuklar için hazırlanan Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Anaokulu, Seyrani Mahallesi'nde kentsel dönüşümle kazandırılan okul ve Şeker Mahallesi'nde Refik Şapcı Anaokulu, yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Açıklamada görüşmelerine yer verilen Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın geleceği ve gençleri için dur durak bilmeden çalıştıklarını vurguladı.

Kayseri'ye yakışır yüksek standartlarda modern okullar kazandırdıklarına dikkati çeken Çolakbayrakdar, "Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha konforlu ortamlar oluşturarak, onları yarınlara hazırlıyoruz." ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —