Kayseri'de 6 yeni okul açılacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,hayırseverlerin işbirliğiyle yapılan 6 okulun 2024-2025 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Eğitim 14.08.2024 15:36:00 1277 0
Kayseri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırseverler işbirliğiyle Kayseri'ye kazandırılan 6 okulun, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde kapılarını öğrencilere açarak hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede hayırseverler işbirliğiyle Mithatpaşa Mahallesi'nde 24 derslikli ve 8 atölyelik ortaokul, Yakut Mahallesi'nde Avukat Mehmet Altun İlkokulu, Beyazşehir Mahallesi'nde Avukat Mehmet Altun Lisesi, Ahievran Mahallesi'nde özel çocuklar için hazırlanan Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Anaokulu, Seyrani Mahallesi'nde kentsel dönüşümle kazandırılan okul ve Şeker Mahallesi'nde Refik Şapcı Anaokulu, yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Açıklamada görüşmelerine yer verilen Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın geleceği ve gençleri için dur durak bilmeden çalıştıklarını vurguladı.

Kayseri'ye yakışır yüksek standartlarda modern okullar kazandırdıklarına dikkati çeken Çolakbayrakdar, "Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha konforlu ortamlar oluşturarak, onları yarınlara hazırlıyoruz." ifadesini kullandı.


İlk ders zili çaldı
Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor!
Kocasinan'da okullar öğrenciler için hazırlanıyor
Okullarda uyum haftası başlıyor!
Kayseri'de kaç yabancı öğrenci var? Cevap bakanlıktan geldi!
Okullarda "yeşil bayrak" projesi başlıyor
Milletvekili Cıngı, gençlerle bir araya geldi
KPSS sonuçları açıklandı: 2024 KPSS sonuç sorgulama ekranı
Meslek lisesi öğrencilerinin desteklerine düzenleme!
Üniversite kayıt dönemi başladı!
Üniversite kayıtları ne zaman?
Havacılık lisesine savunma sanayi şirketleri sponsor olacak
Kayseri'de 6 yeni okul açılacak
ERÜ'ye kaç öğrenci yerleşti ?
Erciyes Üniversitesi yetenekli öğrencileri arıyor!