Tarih: 31.03.2017 17:21

KAYSERİ´DEKİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA

Facebook Twitter Linked-in

 Kayseri´de Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda 15 kişi Baylock kullandıkları gerekçesiyle yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre KOM Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri´de bulunan kurum ve kuruluşlar ile ilgili yapılan FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında Bylock programı kullanıcısı oldukları anlaşılan şüphelilere yönelik olarak 3 gün önce operasyon gerçekleştirildiği öğrenildi.
Yapılan operasyonda Vergi Dairesi Başkanlığı´ndan M.İ. ve F.K., İl Defterdarlığından S.K., Sosyal Güvenlik Kurumu´ndan S.F.S., M.G.U., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´nden F.K. ve M.C., İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nden O.K. ve H.A., KOSGEB´den E.M.B., Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü´nden M.B.Y., Abdullah Gül Üniversitesi´nden S.S., S.E., DSİ 12. Bölge Müdürlüğü´nden S.A. ile Adana İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen B.E. yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar, doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.



30 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —