KAYSERİLİLER

KAYSERİLİLER

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI´NI ÇOK SEVDİ

Dünya Ticaret Merkezi´nde açılan Yöresel Ürünler Fuarı´nda sergilenen yurdun dört bir yanından gelen el sanatları ürünleri, hediyelik eşyalar ve yöresel lezzetler ilimiz sakinleri tarafından ilgi ile karşılanırken, sıcak yaz günleri olmasına rağmen ziyaretçilerle taşıyor?

Kayseri, Yozgat, Ankara, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Trabzon, Sivas, Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Tokat ve Aksaray´ın yöresel ürünlerinin de yer aldığı fuarda, pastırma, sucuk, çağ kebabı, fındık, pestil, künefe ve kaymağın yanı sıra el sanatları, takı ve tasarımları ile el işlemeciliği de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Fuarda Trabzon yöresinden "Balina ekmek" ve Kahramanmaraş´tan "Köpüklü sucuk" vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, Yöresel Ürünleri Fuarları´nı düzenleyen firmanın yetkilisi Mehmet Saçmacı yaptığı değerlendirmede, önceki gün ziyaretçilere açtıkları fuarın Türkiye´nin en büyük ikinci yöresel ürünler fuarı olduğunu kaydederek   "30 Temmuz´a kadar açık kalacak fuarda yurdun dört bir yanından getirilen yöresel ürünler sergileniyor. Ülkelerin el sanatları, hediyelik eşyaları ile Türkiye´nin 60 vilayetinde yöresel ürünler yer alıyor?  değerlendirmesinde bulundu?

Kayserilerin fuara olan ilgisinden son derece memnun olan fuar esnafı ise herkesi fuarı gezip görmeye davet ederek fiyatların son derece uygun ve ürünlerin kaliteli olduğunun altını çiziyorlar?



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti