Tarih: 24.12.2017 20:51

KAYSERİ´NİN EVİNDEKİ İLK KAYBI

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de sezonun ilk devresinin son maçında Yeni Malatyaspor´u sahasında konuk eden Kayserispor, 7 haftalık yenilmezlik serisine veda ederek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig´de sezonun 17.hafta maçında taraftarı önünde Yeni Malatyaspor´u konuk eden Kayserispor, ilk yarının son dakikasında yediği golle 1-0 soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve sarı-kırmızılılar, sezonda ilk defa iç sahada maç kaybederek, sahasında 1-0´lık mağlubiyet yaşadılar. Bu mağlubiyet ayrıca Kayserispor´un 7 haftalık yenilmezlik serisine de son vermiş oldu.

KAYSERİSPOR 0-1 Y.MALATYASPOR

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte atak geliştiren taraf Yeni Malatyaspor oldu. 11.dakikada Boutaib´in pasında Murat Yıldırım gelişine sert vuruşunu Kayserispor´un kalecisi Lung kornere çeldi. Bu dakikada kullanılan köşe vuruşunda Meza´nın şutunda top bu kez üstten auta çıktı. 20. dakikada Atilla Turan´ın pasında topla buluşan Deniz Türüç´ün ceza sahası içinden yaptığı ortada Umut Bulut´un kafa vuruşu kaleci Ertaç´tan döndü. 22.dakikada ceza sahasına giren Deniz Türüç´ün şutunu kaleci Ertaç kurtardı. İlk yarının tamamlanmasına saniyeler kala ise gol sesi yükseldi. 45.dakikada Yeni Malatyaspor´da Pereira´nın ortasında ceza sahasında topa iyi yükselen Boutaib, defansın arasından yaptığı kafa vuruşunda topu filelerle buluşturdu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. Bu golün ardından mücadelenin ilk yarısı da sonuçlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kayserispor gol yollarını aradı. 53. dakikada Atilla Turan´ın pasında Bia´nın şutunda top kaleci Ertaç´tan döndü. Dönen topu Malatyaspor defansı uzaklaştırdı. 66. dakikada Şamil´in sert şutu kaleci Ertaç´ta kaldı. 82. dakikada Kana Bıyık´ın ortasını iyi takip eden kaleci Ertaç topu yumruklayarak uzaklaştırmayı başardı. 84. dakikada Deniz Türüç´ün şutunda top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakikalık uzatma süresi eklendi. Ancak bu sürede de başka gol olmadı ve Kayserispor, sahasında konuk ettiği Malatyaspor´a 1-0 yenilen taraf oldu.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —