Tarih: 31.07.2019 17:45

KAYSERİ´NİN ULAŞIMI KIBRIS´A DA ÖRNEK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı başkanlığındaki bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. Ziyarette, toplu taşımada çok başarılı bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nden destek istendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti heyetinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Trafik Dairesi Müdürü Ahmet Aydın, Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Bekir Beksan Akandere de yer aldı. Müsteşar Kemal Bağzıbağlı, Kayseri Ulaşım A.Ş.´nin toplu taşıma konusundaki çalışmalarını incelediklerini ve çok başarılı bulduklarını belirterek, Kıbrıs´ta yapmak istedikleri çalışmalar için Başkan Büyükkılıç´dan destek istedi. Müsteşar Bağzıbağlı, Kıbrıs´taki toplu taşıma hizmetlerinin kurumsallaştırılması, hatların iyileştirilmesi ve bütünleşik bir taşıma sistemi kurulması için teknik inceleme ve işbirliği amacıyla Kayseri´ye geldiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri´deki örnek çalışmaları başka illerle de paylaştıklarını ifade ederek, yavru vatan Kıbrıs için de her türlü desteği verebileceklerini kaydetti.   

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Heyeti ziyaret sonrası Kayseri´deki ulaşımı inceledi. Heyete, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu tarafından detaylı bilgiler verildi.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(31 Temmuz 2019) KAYSERİ´NİN ULAŞIMI KIBRIS´A DA ÖRNEK OLDU
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —