Tarih: 31.12.2015 22:29

KAYSERİSPOR 2 OCAK´TA TOPLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in


Kayserispor, ligin ilk yarısının son maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçın ardından izne ayrılan sarı-kırmızılı takım, 2 Ocak´ta Antalya´da toplanacak ve burada 1 hafta kamp yapacak.
Kayserispor, yarına kadar tüm oyunculara ve takım elemanlarına izin vermişti. Sarı-kırmızılı ekip, yarın ligin ikinci yarısı için Antalya´da toplanacak. Kayserispor, burada 1 haftalık kamp yapacak. Antalya´nın Lara kentinde bulunan Otel Royal Holiday Palas´ta kamp yapacak Kayserispor, 1 haftalık kamp sonrasında Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3.maçını oynamak üzere Ankara´ya gidecek. Etimesgut Belediyespor ile Ankara´da oynadıktan sonra Kayseri´ye dönecek olan Kayserispor ikinci yarı hazırlıklarına tesislerinde devam edecek.
Ligin ilk yarısına ilişkin konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız şöyle dedi: "Ligin ilk yarısını sıkıntılar içerisinde olmamıza rağmen, istediğimiz noktada bitirdik. Gönül rahatlığı ile ligin ikinci yarısını düşüneceğiz. İkinci yarı için Antalya´da yarın bir araya gelinecek. Saat 17.00´de toplanacak takım, ilk idmanını 18:00´de yapacak. 1 haftalık kamp sonrası önce Ankara, sonra Kayseri´ye gelerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah ikinci yarıda da istediklerimizi yaparız ve ligi istediğimiz noktada sonlandırırız.?
Öte yandan, sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın verdiği transfer listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ellerinde alternatifli bir liste bulunduran sarı-kırmızılı yönetim, takım hemen adapte olabilecek oyuncular arıyor. Transfer edilmesi söz konusu olan oyuncuların kamp döneminin sonunda takımda yer alacağı iddia edildi. Kayserispor´a ilişkin bir başka iddia ise istenilen performansı gösteremeyen Yakubu´nun yeni bir forvet transfer edilmesi durumunda takımdan gönderileceği oldu.



31 ARALIK 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —