KAYSERİSPOR´DA SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ KAPIDA

KUTLU: ?YENİ SEZONDA YENİ SİSTEM İLE KARŞINIZDA OLABİLİRİZ?

KAYSERİSPOR´DA SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ KAPIDA
Spor 9.07.2016 15:04:39 0
Haberi Sesli Oku

2016 -2017 Futbol sezonu hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayserispor, günü çift idmanla tamamladı. Basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, sistem değişikliğine gidilebileceğinin altını çizdi.
Yeni sezon hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde sürdüren Kayserispor, bayram izninin ardından ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen sabah antrenmanı, 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde, kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. İkinci bölümde ise düz koşu ve açma germe hareketleri yapıldı. Akşam antrenmanı ise 1 saat sürdü. Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman, minyatür kale maç ile son buldu.
Sabah antrenmanında oyuncular ile yakından ilgilenen Hakan Kutlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Transfer çalışmaları ve kamp dönemi hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu şöyle dedi: ?Oyuncu transfer çalışmalarımız sürüyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Geçmiş yıldan aramızda olan arkadaşlarımız var. Tesislerimizde çalışmalara başladık. Daha sonra Avusturya´da 2. etap hazırlık dönemimize gerçekleştireceğiz. Şuan çalışmalarımız iyi geçiyor. Aramıza çok sayıda yeni oyuncu katılacak. Şuan için iyi gidiyor. İsim vermek transferde biraz sıkıntı yaratıyor onun için isim vermeyelim ama transfer çalışmalarımız var. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Kayserispor takımına şehrine yakışacak futbolcularla görüşüyor. Ama transfer bir süreçtir çünkü futbolcuların kulüplerin istediği rakamlar var ve bizimde kulübümüzün belirli bir bütçesi var. Bu ölçüler içerisinde çalışmalarımız sürüyor. Buraya yakışacak futbolcuları aramıza getireceğiz.?
Gol yollarındaki sıkıntıları aşmak için Kayserispor´da sistem değişikliğinin ilk sinyallerini de veren Kutlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Sistem değişikliği de olabilir. Oyuncularla da alakalı olabilir. Geçmiş yıldaki oyuncuların bu konudaki bazı eksiklikleri olabilir. Çalışmalarıyla da alakalı olabilir. Hepsini üst üste koyup İnşallah o sıkıntıları da aşarız.?

Tinerle soba yakarken alevler içinde kaldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tinerle sobayı yakmaya çalışan bir kişi yanlışlıkla kendini yaktı.

Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi'nde yapım ihalesi gerçekleştirildi...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.

Melikgazi’de bıçaklı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 kişi, yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri-Sivas yolunda zincirleme kaza: 7 yaralı

Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

Erciyes’te kayak sezonu bitmiyor! İşte nedeni

Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.

4 bin 500 yıl öncede aynısı yapılıyormuş!

Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? İşte saatlik tahmin raporu (14 Aralık Pazar)

Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri'de pazar günü semt pazarı nerelerde kurulacak? (14 Aralık Pazar)

Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…

Kocasinan’da öğrencileri sevindiren yeni destek projesi - İmzalar atıldı...

Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi'nden dijital tanıtım atağı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.

ERSİAT SOSYAL SORUMLULUK İÇİN TOPLANDI

Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil

Başkan Hızar'dan gövde gösterisi

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...

Kocasinan Şimşekspor'da hakem tepkisi

Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.

Hasketbol SK'da 15 maçta 32 oyuncu forma giydi

Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.

Tarih ve sanat TAREM'de hayat buluyor

Talas Belediyesi ve Kayseri Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Talas Restorasyon Eğitim Merkezi (TAREM) kursiyerlerinin ortaya koyduğu el emeği eserlerle adeta bir sanat atölyesine dönüştü.

Kaldırıma çarpan otomobil 200 metre savruldu: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra 200 metre savrulup, ağaca çarparak durabildi.