KAYSERİSPOR´DA DEPLASMAN HAFTASI

KAYSERİSPOR´DA DEPLASMAN HAFTASI

KONYA, BEŞİKTAŞ VE ADANA´YA YOLCULUK

Hem Süper Lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası´nda mücadele eden Kayserispor´da üst üste gidilen deplasman mücadeleleri takımda yorgunluğa sebep oldu. Konyaspor ve ardından Beşiktaş´a konuk olan sarı-kırmızılılar hafta sonu ise Adanaspor´a konuk olacaklar.
Süper Lig´in 14.haftasında Konyaspor´a konuk olan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçında ise çarşamba akşamı Beşiktaş´a konuk olmuştu. Üst üste gidilen deplasman maçlarından mağlup ayrılan ve yol yorgunluğu başlayan sarı-kırmızılı takım, dün İstanbul´dan döndü ve kulüp tesislerinde dinlenmeye çekildi.
Yarın öğle saatlerine kadar antrenman yapacak olan Kayserispor, Pazar günü ise Adana deplasmanında boy gösterecek. Toplam 7 günde 3 deplasman maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda sıkıntılı bir hafta geçirilirken, Teknik Direktör Ertuğrul Seçme ?Biz bunu başaracak güce sahibiz. Takımda az da olsa deplasman maçlarından dolayı yorgunluk oldu. Ancak pazar gününe kadar hem dinleneceğiz hem de antrenmanlarımızı gerçekleştireceğiz. Adanaspor deplasmanı bizim 1 hafta içerisinde gideceğimiz üçüncü deplasman mücadelesi olacak. Bu maçı kazanmak ve rahat bir şekilde tesislerimize dönmek istiyoruz? diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti