Tarih: 24.01.2017 17:08

KAYSERİSPOR´DAN ÖN LİBERO TAKVİYESİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´dan, bir transfer daha. Sarı-kırmızılı ekip Akhisar Belediyespor´un ön liberosu Kamerunlu Joel Landry Tsafack N´guemo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor´da Teknik direktörlüğe Sergen Yalçın´ın gelmesinin ardından deyim yerindeyse Kayserispor, baştan aşağı yenilendi. Ara transferde 8 oyuncuyu renklerine katan Kayserispor, Akhisar Belediyespor´un ön liberosu Kamerunlu Joel Landry Tsafack N´guemo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün fahri As başkanlığını yapan Mehmet Çakmak Uyar, Akhisar Belediyepor´dan Daglaou´dan sonra 31 yaşındaki N´guemo ile de anlaştıklarını duyurdu. Sağlık kontrolünden geçen tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör Sergen Yalçın görev verdiği takdirde Beşiktaş´la Ziraat Türkiye Kupası ve ligdeki Fenerbahçe mücadelesinde yer alabileceğini söyleyen Mehmet Çakmak Uyar, ?Akhisar Belediyespor´da 2 sezondur top koşturan 1.73 metre boyundaki ön libero Landry N´guemo gücümüze güç katacak? diye konuştu.

Fransa 1´inci Ligi´nde çıktığı 208 karşılaşmada 7 gol atıp, 7 de asist yapan Kamerunlu milli oyuncu, Avrupa liglerinde 13, UEFA Kupası´nda 8, Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında 3 defa sahaya çıktı. N´guemo, Türkiye´ye gelmeden önce sırasıyla Nancy, Celtic Glasgow, Bordeaux ve Saint-Etienne takımlarında forma giydi. 

Haber: Şevket Tekin



23 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —