Tarih: 03.05.2017 17:03

KAYSERİSPOR, KAPISINI DIŞ DÜNYA´YA KAPATTI

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, kapılarını dış dünyaya kapattı. Hafta sonunda Trabzonspor´a konuk olacak sarı-kırmızılı ekip, günü tek antrenmanla tamamlarken, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor.
Spor Toto Süper Lig´de 30.hafta heyecanı, 5-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalar ile yaşanacak. 30.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Trabzonspor´a konuk olacak.
Geride kalan haftada Alanyaspor´u mağlup eden ve galibiyet morali ile çalışmalarını sürdüren Kayserispor, çarşamba günü kapılarını dış Dünya´ya kapattı ve taktik çalışmalara başladı. Mutlak galibiyet parolası ile çalışmalar sürerken, sarı-kırmızılı ekipte sakat ya da cezalı oyuncu da yer almıyor.
30.hafta öncesinde ateş hattına en yakın takım konumunda bulunan Kayserispor, 30 puanla 15.sırada yer alıyor. Avrupa Kupaları´na katılmak isteyen, üst sıraları zorlayan Trabzonspor ise 48 puanla 5.sırada yer alıyor.
Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması, 6 Mayıs Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde oynanacak. Bu mücadele saat 16:00´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



2 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —