KAYSERİSPOR´DA TRANSFER LİSTESİ OLDUKÇA KABARIK

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER LİSTESİ OLDUKÇA KABARIK

SARI-KIRMIZILI KULÜP 225 OYUNCUYU TAKİP EDİYOR ...

Kayserispor, dış transferde 225 yerli ve yabancı oyuncuyu listesine aldı. Sarı-kırmızılı kulüpte kiralık oyunculardan Rotman, Lawal, Hakan Arslantaş ve Erkan Kaş´ın durumları henüz netleşmedi. İç transferde sözleşmesi biten 3 oyuncudan sadece Umut Bulut´la görüşme yapıldı.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir başkanlığında Karpuzatan Tesisleri´nde toplanan transfer komitesi, her mevkide birbirine alternatifli yüzde 65´i yabancı, yüzde 35´i yerli oyunculardan oluşan 225 oyuncunun bulunduğu listeyi ele aldı.
Sözleşmesi biten 3 futbolcudan, çocuğunun okul durumu için ABD´deki bir takımla anlaşan stoper Mabiala, Umut Bulut ve orta saha oyuncusu Samba Sow´un durumu görüşüldü. Takımda ağabeylik yapan Umut Bulut´un yeni sezonda da takımda olmasına sıcak bakıldığı öğrenildi. Kayserispor´da ligin ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen futbolculardan Rotman, Lawal, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş´ın durumları ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.
Öte yandan Barcelona ile işbirliği konusunda görüşme yapmaya giden Kayserispor Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Tufan Koç ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar´ın aynı zamanda İspanya, Portekiz ve Brezilya liginde top koşturan ve sarı-kırmızılı ekibin yabancı oyuncu listesinde yer alan futbolcularla da görüşmeler yapacakları öğrenildi.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’