Tarih: 25.09.2017 16:14

KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

BURSASPOR HAZIRLIKLARINA SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, günü izinli tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, Bursaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

Süper Lig´de 7.hafta 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında oynanacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Akhisar Belediye-Fenerbahçe´yi konuk edecek. 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor ise Bursaspor´u ağırlayacak.

Kayserispor, ligin 6.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa´ya konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu´nda oynanan karşılaşma, Kayserispor´un 90+2.dakikada Atilla´nın golü ile 1-1´lik eşitlikle sonuçladı. Bu karşılaşmanın ardından ilimize dönen sarı-kırmızılı ekip, dün günü izinli tamamladı. Kayserispor, ligin 7.haftasında oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

7.hafta öncesinde Kayserispor´un topladığı 11 puanla 5.sırada yer alıyor. 6.haftada Galatasaray´a mağlup olan Bursaspor ise 9 puanla 8.sırada yer alıyor. Kayserispor-Bursaspor karşılaşması, 30 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu doksan dakika saat 16:30´da başlayacak.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —