Tarih: 01.01.2018 17:28

KAYSERİSPOR, 4 OCAK´TA TOPLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ikinci yarı hazırlıkları için 4 Ocak´ta toplanacak.            Antalya´da toplanacak olan sarı-kırmızılılar, ilk çalışmasını 5 Ocak´ta yapacak.

TFF Süper Lig´de ilk yarı, 22-23-24 ve 25 Aralık´ta oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Kayserispor, ilk yarıda çıktığı 17 karşılaşmadan 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı ekip, topladığı 30 puanla ilk yarıyı 5.sırada tamamladı.

Kayserispor, ligin hemen ardından kupa maçında Antalyaspor ile karşılaştı. Bu karşılaşmanın ardından izne ayrılan sarı-kırmızılı futbolcular, 4 Ocak´ta Antalya´da toplanacak. 5 Ocak´ta hazırlıklarına başlayacak olan Kayserispor, hazırlık döneminde iki hazırlık maçı oynayacak. Türkiye Kupası´nda 18 Ocak´ta Antalyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu karşılaşmanın arından ilimize dönecek.

Kupa maçının ardından ilimize dönecek olan Kayserispor, ara vermeden 18.haftada oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacak. Kayserispor-Galatasaray karşılaşması, 22 Ocak Pazartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —