KAYSERİSPOR, ADANA´YI ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR, ADANA´YI ELİNDEN KAÇIRDI

KAYSERİSPOR 1-1 ADANASPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 32.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Adanaspor´u konuk etti. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, maçın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Gelecek sezonda da düşme korkusu yaşamamak için çalışmalara başladık´ dedi.
Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Tolga Özkalfa, Erdinç Sezertam ve Cevdet Kömürcüoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.
Mücadele Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 4. dakikada Deniz Türüç´ün açtığı ortada topla buluşan Umut Bulut´un vuruşunda top kaleci İrfan Can´da kaldı.
20. dakikada gelişen Cem Özdemir´in serbest vuruşunda ceza sahası içinde Bekir Yılmaz´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 34. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında topa yükselen Sow´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu.
İkinci yarı Adanaspor´un santra vuruşu ile başladı. 49. dakikada Da Silva´nın ortasında topa uzanan Bekir Yılmaz´ın vuruşunda top direğin üstünden auta gitti. 79. dakikada Da Silva´nın pasında topla buluşan Ahmet´in vuruşuna meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
81. dakikada serbest vuruş kullanan Da Silva´nın düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Karşılıklı ataklar olsa da, mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı