Tarih: 16.04.2017 15:45

KAYSERİSPOR ANTRENMANLARA BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de 28.hafta müsabakasında Gençlerbirliği´ne deplasmanda konuk olacak Kayserispor, antrenman ve hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. Son haftalarda alınan sonuçlar ise teknik heyeti harekete geçirdi.
Süper Lig´de son 3 haftada Gaziantep, Antalya ve Osmanlıspor´a yenilerek duraklama dönemine giren Kayserispor, hafta sonunu referandum oylamasından dolayı dinlenerek geçirdi. Sezonun 28.hafta karşılaşması olan Gençlerbirliği deplasmanının hazırlıkları ise bugünden itibaren kulüp tesislerinde başlayacak.
Ligde 3 haftadır kaybeden ve ateş hattının hemen üstünde bulunan Kayserispor´da, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları ise hafta içinde yapılacak maç hazırlıklarında katı bir uygulama sergileyecekler. Antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyaracak olan Yalçın´ın ?1 yenilgiye daha tahammülümüz yok. Gençlerbirliği´ni mutlaka yenmek zorundayız. Tehlikeli hattın uzağında yer almak istiyorsak, bu maçı kazanmamız şart. Yoksa istenmeyen bir görüntü oluşmaya başlayacak. Buna tahammülümüz yok. Kaybetme lüksümüz de yok? diye konuştu.
Sarı-kırmızılılar cuma günü sabah yapılacak idman sonrasında Ankara´ya hareket edecek. Gençlerbirliği-Kayserispor maçı ise cumartesi günü saat 19.00´da Ankara 19 Mayıs Stadı´nda oynanacak.

HABER: Mustafa GÜRBÜZ



15 NİSAN 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —