Tarih: 27.12.2017 22:49

KAYSERİSPOR AVANTAJ YAKALADI

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Kayserispor, Kadir Has Stadyumu´nda Antalyaspor´u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 mağlup tamamlayan Kayserispor, son düdük ile birlikte sahadan 3-1 galip ayrılarak rövanş maçı için avantaj sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu eleme ilk maçında Kayserispor, taraftarı önünde Antalyaspor´u konuk etti. İlk 45 dakikayı 1-0 mağlup tamamlayan Kayserispor, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak Antalya´da oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 5.dakikada Antalyaspor´da orta sahadan derinlemesine atılan topu Nazım kafayla kontrol etti ve Deniz Kadah´a kazandırdı. Deniz Kadah, ceza sahasına girdiği anda plase vuruş ile topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Antalyaspor, Kayserispor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. 30.dakikada ise Kayserispor, 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. 43. dakikada Deniz´in kullandığı serbest vuruşta Kayserispor sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYSERİSPOR 3-1 ANTALYASPOR

Mücadelenin ikinci yarısına ise Kayserispor, oyuncu değişikliği ile başladı ve 3 oyuncu değişikliğini riskli bir şekilde kullandı. 52.dakikada sol kanattan topu taşıyan Atila, zor pozisyonda ortasını yaptı. Kale önünde topla buluşan kaptan Umut Bulut, kafa ile topu filelerle buluşturdu ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. 55.dakikada bu kez Umut Bulut´un derinlemesine pasında Deniz Türüç, savunma arakasında topla buluştu ve Boffın´in solundan golünü kaydetti. Bu golle birlikte Kayserispor, sahasında 2-1 öne geçti. 88.dakikada bu kez Kayserispor´da sahneye çıkan isim Mendes oldu ve skoru takımı adına 3-1´e taşıdı. 90 dakikanın ardına 3 dakikalık uzatma süresi eklendi. 90+1´de ise Türüç´e yapılan faul sonrasında hakem Hüseyin Göçek, kımızı kartlarına baş vurdu. Yaşanan gerilim sonrasında Antalyaspor´da Maicon Marques ve Diego kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Son düdük ile birlikte Kayserispor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu´nda rövanş maçları ise 16, 17 ve 18 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak.

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —