Tarih: 05.12.2018 20:48

KAYSERİSPOR AVANTAJLI

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Kayserispor-Altay´a konuk oldu. Karşılaşma 2-1 Kayserispor´un üstünlüğü ile son bulurken, sarı-kırmızılı ekip, rövanş maçı için avantaj elde etmiş oldu.

İzmir Atatürk Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Volkan Bayarslan, Cem Satman ve Samet Çavuş hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma 2-1 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu. Sarı-kırmızılı ekip, bu skor ile rövanş maçı için avantaj elde etmiş oldu.

Karşılaşma Altay´ın santra vuruşu ile başladı. 19. dakikada Kappel´in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde Aganovic´in kafayı vuruşu az farkla auta çıktı.

26. dakikada Chery´nin pasında Altay ceza sahasına sokulan Bilal´in şutunda kaleci Emre iki hamlede topun sahibi oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar devre arasına 0-0´lık eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 59.dakikada Kayserispor, Bilal Başacıkoğlu´nun ceza saha dışından attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Kayserispor, 67.dakikada Kravest´in yine ceza sahası dışından attığı golle skoru 2-0´a taşıdı. Gol yollarında birçok pozisyonu boşa harcayan sarı-kırmızlılar´ın kalesine gol İbrahim Akın´ın ayağından geldi. 90.dakikada İbrahim Akın´ın attığı golle Altay skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Kayserispor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Haber:  Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —