Tarih: 28.05.2017 19:43

KAYSERİSPOR BERABERLİĞİ SEVDİ

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de deplasmanda Karabük´le karşı karşıya gelen Kayserispor, gergin geçen 90 dakika sonunda sahadan 2-2 berabere ayrılarak bir puana razı oldu.
Süper Lig´in 33.hafta mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Kardemir Karabükspor´a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı Kayserispor´un 1-0´lık galibiyeti ile tamamlanırken, ikinci yarıda gelen gollerle karşılaşma 2-2´lik eşitlikle bitti.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un 1-0´lık galibiyeti ile sonuçlandı. 12. dakikada Erkan Kaş´ın kendi yarı alanından gönderdiği uzun pası ceza sahası yayı içerisinde düzgün bir şekilde kontrol eden Umut Bulut´un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Kayserispor, Karabük deplasmanında 1-0 öne geçen taraf oldu. 23. dakikada Umut Bulut´un yerden pası ile altı pasın hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Hakan Aslantaş´ın çektiği şutu kaleci Rybka ayakları ile çelmeyi başardı. 38. dakikada kaleciden dönen topu iyi takip eden ve altı pasın hemen dışında topla buluşan Umut Bulut´un gelişine çektiği şutu kaleci Rybka, kornere çeldi. 45. dakikada Tanase´nin ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Serdar Deliktaş´ın yerden çektiği şutta top az farkla yandan auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda son düdük geldi ve Kayserispor devreye 1-0 galip giren taraf oldu.
KARABÜKSPOR 2-2 KAYSERİSPOR
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ilk yarıya oranla daha istekli olan taraf ev sahibi Karabükspor oldu. 47. dakikada Kardemir Karabükspor, Serdar Deliktaş´ın attığı golle skoru 1-1 yaptı. Ceyhun Gülselam´ın sol kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Serdar Deliktaş´ın kafa vuruşu kaleci Ali Ahamada´nın solundan ağlarla buluştu. Bu gole Kayserispor 2 dakika içinde cevap verdi. 49. dakikada Kayserispor, Deniz Türüç´ün attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Erkan Kaş´ın sol kanattan yaptığı orta ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Deniz Türüç´ün sol ayağı ile gelişine çektiği şut kaleci Oleksandr Rybka´nın solundan ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1´e yükseltti. 86. dakikada ise Mustapha Yatabare, Karabükspor´a beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-2´lik eşitlikle sona erdi.

Haber: Murat TURP



27 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —