Tarih: 02.01.2018 16:09

KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞLI GOLCÜNÜN PEŞİNE DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş´ta bu sezon Cenk Tosun ve Alvaro Negredo´nun ardından üçüncü forvet pozisyonundaki Mustafa Pektemek´e Kayserispor´un talip olduğu iddia edildi. Golcü oyuncu, Siyah-beyazlı forma altında süre almakta oldukça zorluk çekiyor.

Kayserispor yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda Beşiktaş´ın golcüsü için girişimlere başlattığı iddia edildi. Kulüp Başkanı Erol Bedir´in Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile golcü oyuncu konusunda bir görüşme gerçekleştirdiği de iddialar arasında yer alıyor. Kayserispor Başkanı Erol Bedir´in, ?Mustafa Pektemek´e talibiz. Sizin için de uygunsa kiralamak istiyoruz? sözlerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman´ın ?Hocamızın vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Eğer transfer durumu oluşursa öncelik Kayserispor´un? diye cevap verdiği iddia edildi.

2017-2018 sezonun ilk yarısında Süper Lig´de sadece iki dakika görev alabilen golcü oyuncuya Süper Lig´den Kayserispor´un haricinde başka takımlarında istediği biliniyor. Şenol Güneş´in onay vermesi halinde golcü oyuncunun devre arasında gidebileceği muhtemel takımlar arasında Göztepe, Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor yer alıyor.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —