KAYSERİSPOR, BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK

KAYSERİSPOR, BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK

SARI-KIRMIZILI EKİP, İLK HAFTA ANTALYASPOR´U KONUK EDECEK

Hollanda kampını tamamlayan Kayserispor, üç günlük iznin ardından ligin ilk haftasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak.

Spor Toto Süper Lig´de yeni sezon heyecanı, 10-11-12 ve 13 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Kayserispor, ilk hafta karşılaşmasında Antalyaspor´u konuk edecek.

Sezon hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde 29 Haziran´da başlayan Kayserispor, 9 Temmuz´da Erzurum´a giderek, birinci etap kamp çalışmasını burada gerçekleştirmişti. Ardından 18 Temmuz´da yurt dışı kampı için Hollanda´ya giden sarı-kırmızılı ekip, Hollanda kampını 29 Temmuz´da tamamlamıştı. Hollanda kampı boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynayan Kayserispor, ikisinde mağlup ayrılırken, ikisinden ise galip ayrılmıştı. Kamp sonunda oyunculara Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam 3 günlük izin vermişti. İzin sona erdi ve sarı-kırmızılı oyuncular, bugün Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanacak ve ilk maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kayserispor-Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına tam kadro gerçekleştirecek. Öte yandan, Kayserispor cumartesi günü yapacağı etkinlikle taraftarıyla buluşacak. Etkinlikte, Kenan Doğulu ve Bengü de konser verecek.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor