Tarih: 04.07.2018 15:35

KAYSERİSPOR CUMA GÜNÜ İZNE AYRILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, sezon hazırlıklarına 29 Haziran´da başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Kayseri´deki hazırlıklarını 7 Temmuz´da tamamlayacak. İki günü izin kullanacak olan sarı-kırmızılı ekip, 1.etap kamp çalışmaları için Erzurum´da toplanacak.

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu, 10-11-12 ve 13 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. İlimizi temsil eden Kayserispor, sezon hazırlıklarına 29 Haziran´da yaptığı antrenman ile başlamıştı.

Sarı-kırmızılı takım, salı gününü sabah ve akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Kayserispor, 7 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarına tesislerinde devam edecek. Cuma günü yapılacak olan laktat testi ile hazırlıklarını sonlandıracak ve iki günlük izne ayrılacak. Kayserispor, 9 Temmuz Pazartesi günü 1.etap kamp çalışmaları için Erzurum´da toplanacak. 1 hafta Erzurum´da kalacak olan Kayserispor, burada 2 hazırlık maçı yapacak ve kamp çalışmalarını sonlandıracak.

Kayserispor, 2.etap kamp çalışması için 18 Temmuz Çarşamba günü yurt dışı kampı için Hollanda´ya hareket edecek. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında 2 haftalık bir yurt dışı kampı geçirecek olan Kayserispor, burada 4 hazırlık maçı yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, 2 Ağustos Perşembe günü Kayseri´de toplanarak son hazırlıklarını tamamladıktan sonra 2018-2019 futbol sezonunu açacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —