Tarih: 29.12.2016 17:29

KAYSERİSPOR DEVRE ARASI KAMPINA GİTMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´de devre arasına girilirken 18 takımından 15´i Antalya´nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi´nde kampa girecek. Bu takımlar arasında yer alan Kayserispor ise devre arası kamp çalışmalarını kulüp tesislerinde yapacak ve Kayseri´de kalacak.
Süper Lig´de 18 kulübün 17´si, kamp çalışmalarını Türkiye´nin futbol turizmi merkezi olan Antalya´da gerçekleştirecek. Kamp çalışmaları için Antalya´da bulunmayacak olan tek kulüp Kayserispor ise, ikinci yarı hazırlıklarını Kayseri´de sürdürecek.
Kulüplerin 17´sinden 15´i ligin ikinci bölümünün hazırlıkları için Belek´teki otellerde kampa girecek. 1 takım Side´de, 1 takım da Alanya´da kamp çalışmalarını sürdürecek. Süper Lig´in 3 büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da kamp için Belek´i tercih eden kulüpler arasında yer alıyor. Spor Toto Süper Lig´de ilk bölümünü lider tamamlayan Medipol Başakşehir 3-10 Ocak tarihleri arasında Belek´te kamp çalışmalarını gerçekleştirecek.
Daha önce Antalya planı yapan ancak devre arası öncesinde kulüpteki sıkıntıları dikkate alan Başkan Ahmet Yıldız´ın 4 haftalık arada kulüp tesislerinde kamp çalışması gerçekleştireceği ve takım oyuncuları ile teknik heyet konusunda çalışmalar yapacağı öğrenildi.
(SPOR SERVİSİ)



28 ARALIK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —