Tarih: 22.12.2017 15:56

KAYSERİSPOR DEVRE ARASINDA ANTALYA´DA OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, devre arası kampını Antalya´da gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılı ekip, kamp süresince 2 hazırlık maçı oynayacak.

Kayserispor Süper Lig´de Evkur Yeni Malatyaspor ve Türkiye Kupası´nda Antalyaspor maçı sonrası 6 gün izin yaptıktan sonra, 4 Ocak´ta Antalya´da ikinci yarı hazırlıkları için kampa girecek. Sarı-kırmızılı takım kamp süresinde 2 hazırlık maçı yapacak.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılı oyunculara yılbaşı izini verileceğini açıkladı. Bedir, ?Takımımız, 4 Ocak´ta Antalya´da bir araya gelecek. 5 Ocak´tan itibaren antrenmanlar başlayacak. 8 Ocak´ta Arnavutluk Süper Lig takımı Kukesi ile 10 Ocak´ta da Çek Cumhuriyeti 1´inci Lig ekiplerinden Slavacko ekibiyle iki özel maç oynayacak. Ardından Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldikten sonra ekibimiz Kayseri´ye dönerek, Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacak? dedi.

Başkan Bedir, sakatlıkları süren Asamoah Gyan ile Güray´ın, Yeni Malatyaspor maçında yer alamayacaklarını söyledi. Öte yandan, hafif rahatsızlıkları bulunan kaptan Umut Bulut ile Erkan Kaş iyileşti.

HABER: Mustafa GÜRBÜZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —