Tarih: 29.01.2017 21:00

KAYSERİSPOR DÖRT KÖŞE

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de sezonun 19.hafta maçında Kayserispor sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe´yi konuk etti. İlk yarısı 1-1´lik gollü eşitlikle tamamlanan karşılaşma sonunda Kayserispor, taraftarı önünde 4-1´lik galibiyete uzanarak büyük sevinç yaşadı.
Süper Lig´in 19.haftasında Kayserispor sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. Karşılaşmanın 4.dakikasında Fenerbahçe´den Lens, Kayserispor kalesine sağ kanattan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı, bu top yan ağlarda kalarak auta çıktı. Kayserispor´da 10. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Varela´nın vuruşunda kaleci Volkan Demirel, meşin yuvarlağı kontrol etti. 18. dakikada Güray´ın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Deniz Türüç´ün kafa vuruşunda kaleci Volkan topa sahip oldu. 25. dakikada Lens´in ceza sahasına yaptığı ortada Fernandao´nun kafa vuruşunda kaleci Ahamada topu güçlükle kontrol etti. 34. dakikada ceza sahasında biranda topla buluşan Deniz´in sert vuruşunda top kaleci Volkan´dan döndü. Dönen topu iyi takip eden Umut Bulut düzgün bir vuruşla golünü kaydetti ve skoru 1-0´a taşıyan isim oldu. 42.dakikada ise gelişen Fenerbahçe atağında Kayserispor defansı tehlikeyi uzaklaştırmak istedi ancak Salih Uçan´a çarpan top Mehmet Topal´ın önünde kaldı. Topal, düzgün bir vuruşla Ahamada´yı avladı ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. İlk 45 dakika 1-1´lik skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise adeta Kayserispor rüzgarı vardı. Kayserispor 70. dakikada Silvestre´nin derinlemesine pasında Güray Vural sol kanatta topla buluştu. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Güray, takımını öne geçiren golü kaydetti ve skoru 2-1´e taşıdı. 79. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Levent vuruşunu yaptı, ancak top direğin dibinden kornere çıktı. 88. dakikada gelişen Kayserispor atağında sol kanatta topla buluşan Güray´ın ortasında arka direkte buluşan oyuna sonradan dahil olan Welliton müsait pozisyonda topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1´e taşıdı. 90 dakikanın sonuna 4 dakika daha eklendi. Dakikalar 90+4´ü gösterdiğinde ise serbest vuruşta topla hareketlenen Güray, şık bir gole imza atarak kendisinin ikinci takımının ise 4.golünü kaydetti. Son düdükle birlikte Kayserispor taraftarı önünde Fenerbahçe´yi 4-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Bu sonuçla kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor puanını 16´ya çıkarırken sıralamada da 16.sıraya yerleşti. Fenerbahçe ise 35 puanda kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı.



28 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —