KAYSERİSPOR, ERZURUM´UN SAĞ BEKİNİ İSTİYOR

KAYSERİSPOR, ERZURUM´UN SAĞ BEKİNİ İSTİYOR

SARI-KIRMIZILI YÖNETİM, OYUNCU İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADI

İstikbal Mobilya Kayserispor´da Lopez ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı-kırmızılılar bu mevki için Erzurumspor´un sağ beki Serkan Kurtuluş ile görüşecek.

Gün geçmiyor ki yeni bir transfer dedikodusu yayılmasın. 11-12 oyuncusu ile yollarını ayıracak olan İstikbal Mobilya Kayserispor için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Kayserispor´dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lopez´in yerine Erzurum´un sağ beki Serkan Kurtuluş ile görüşeceği iddia edildi.

İddiaya göre; Hikmet Karaman alternatifli transfer listesini sarı-kırmızılı yönetime sundu. Yönetim birçok oyuncu ile temasa geçti. Kayserispor yönetimin son olarak görüşeceği isimeler arasında Erzurumspor´un kadrosunda yer alan sağ bek Serkan Kurtuluş oldu. Tecrübeli oyuncu ile görüşecek olan sarı-kırmızılılar, bu oyuncu ile anlaşma sağlayamazsa, listede yer alan diğer oyuncularla görüşecek. Öte yandan, Serkan Kurtuluşu´nda Kayserispor´a gelmeye sıcak baktığı da iddialar arasında yer alıyor.

29 yaşında sağ bek Serkan Kurtuluş, sırasıyla şu ekiplerin formalarını giydi; Bursaspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor, Karşıyaka, Göztepe, Elazığspor ve Erzurumspor.

Haber: Murat TURP



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’