KAYSERİSPOR´DA İKİ GÜNLÜK İZİN SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA İKİ GÜNLÜK İZİN SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA, GALATASARAY MESAİSİ BUGÜN BAŞLAYACAK ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 20.haftada oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.
Cumartesi günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olan ve sahadan 3-2´lik galibiyet ile ayrılan Kayserispor, adını çeyrek finale yazdırmıştı. Bu maçın ardından ilimize dönen sarı-kırmızılı ekip, iki günlük iznin ardından ligde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.
Sarı-kırmızılı ekibin başına Teknik Direktör olarak gelen ve takıma 10 yeni isim kazandıran Sergen Yalçın, takımın başında çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Özellikle ligde 4-1 kazanılan Fenerbahçe maçı camiada büyük sevinç yarattı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, 20.haftada oynanacak olan Galatasaray maçından da puan ya da puanlar alarak, takımın çıkışının sürmesini istiyor. Yalçın ve ekibi, futbolcularla bire bir konuşarak maçlara hazırlıyor.
Galatasaray-Kayserispor karşılaşması, 12 Şubat Pazar günü Türk Telekom Arena´da oynanacak. Bu zorlu müsabaka saat 19:00´da başlayacak.
Haber: Murat TURP



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’