Tarih: 02.03.2019 19:32

KAYSERİSPOR KARTAL´I ELİNDEN KAÇIRDI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk etti. Karşılaşma 2-2 eşitlikle son buldu.

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk etti. Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa düdük çalarken, karşılaşma 2-2 berabere son buldu.

13. dakikada, Adriano´nun arka direğe ortasında topla buluşan Burak´ın sert vuruşunda kaleci Lung, meşin yuvarlağın filelere gitmesine izin vermedi.  23. dakikada Lopes´in sağ kanattan ceza sahası içerisine çıkardığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Varela, yakın mesafeden meşin yuvarlağı auta attı. 38. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ön direkte bulunan Güven´in kafayla arkaya aşırdığı topu Atiba, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Beşiktaş´ın 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

57. dakikada Varela´nın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada zor pozisyonda kafayla dokunan Kravets, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 1-1 oldu. 

62. dakikada savunmanın hatasıyla topu kapan Deniz, çalımlarla girdiği ceza sahası içerisinde kaleci Karius ile karşı karşıya kaldı. Deniz, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.  90. dakikada sol kanatta topla buluşan Caner´in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve taraflar 1´er puan aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —