Tarih: 19.08.2015 17:10

KAYSERİSPOR-KONYASPOR MAÇI SEYİRCİSİZ

Facebook Twitter Linked-in


Spor Toto Süper Lig´in ikinci haftasında 22 Ağustos Cumartesi Günü Kayseri´de oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Geride kalan sezonda Antalyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılılar, bu cezayı yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçta çekecek.
22 Ağustos Cumartesi Günü Kayseri´de oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Geride kalan sezonda Antalyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılılar, bu cezayı yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçta çekecek.
Kayserispor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor maçında taraftarların neden olduğu olaylar neticesinde 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Karşıyaka maçında şampiyonluk kutlamaları için ceza bu sezona ertelenmişti.
Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk maçı olan Karşıyaka maçında yine çirkin tezahürattan dolayı tribün cezası almıştı. Bu nedenle, 4.hafta Kayseri´de oynanacak olan Trabzonspor maçında batı tribününde seyirci yer alamayacak.



19 AĞUSTOS 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —