KAYSERİSPOR-KONYASPOR MAÇI SEYİRCİSİZ

KAYSERİSPOR-KONYASPOR MAÇI SEYİRCİSİZ

TRABZONSPOR MAÇINDA İSE BATI TRİBÜNÜ KAPALI OLACAK


Spor Toto Süper Lig´in ikinci haftasında 22 Ağustos Cumartesi Günü Kayseri´de oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Geride kalan sezonda Antalyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılılar, bu cezayı yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçta çekecek.
22 Ağustos Cumartesi Günü Kayseri´de oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Geride kalan sezonda Antalyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılılar, bu cezayı yeni sezonda evinde oynayacağı ilk maçta çekecek.
Kayserispor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor maçında taraftarların neden olduğu olaylar neticesinde 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Karşıyaka maçında şampiyonluk kutlamaları için ceza bu sezona ertelenmişti.
Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk maçı olan Karşıyaka maçında yine çirkin tezahürattan dolayı tribün cezası almıştı. Bu nedenle, 4.hafta Kayseri´de oynanacak olan Trabzonspor maçında batı tribününde seyirci yer alamayacak.



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam