KAYSERİSPOR, KUPA´DA GRUPLARA KALDI

KAYSERİSPOR, KUPA´DA GRUPLARA KALDI

KAYSERİSPOR 1-0 BUCASPOR

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur eleme maçında Bucaspor´u Kadir Has Stadyumu´nda konuk etti. Kayserispor, Traore´nin attığı tek golle sahadan galip ayrıldı ve Ziraat Türkiye Kupası´nda gruplara adını yazdıran son takım oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Bucaspor´un vuruşu ile başlandı. 15.dakikada yine Kayserispor serbest vuruş kazandı. Topun başına yine Traore geçti, Kubilay ile paslaşılarak yapılan vuruş sonrasında yaklaşık 35 metreden Traore´nin şutu filelerle buluştu ve Kayserispor, Bucaspor karşısında 1-0 öne geçti. 45.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Alain Traore, altı pas üzerinden vuruşunu yaptı, ancak top dışarı çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 galip giren taraf oldu.
İkinci yarıya ise Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 46.dakikada ise karşılaşmanın ilk sarı kartı çıktı. Kayserispor´da Miladin Stevanovic, rakibine yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü. 90.dakikada Bucaspor takımında, kazanılan serbest vuruşu Adil Demirbağ kullandı, ancak bu vuruştan Bucaspor yararlanamadı. Kayserispor, sahadan 1-0 galip ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası´nda Gruplara kalmayı hak kazanan son takım oldu.
Kayserispor gruplara kalırken, toplam 32 takım gruplarda yer alacak. Gruplarda kuralar ise çarşamba günü çekilecek ve Kayserispor´un rakipleri de belli olacak.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti