Tarih: 30.01.2018 16:54

KAYSERİSPOR, KUPA´YA ODAKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası´nda Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Çeyrek final ilk maçları, bugün ve yarın oynanacak. Çeyrek final ilk maçında Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olacak.

Hafta sonunda Göztepe ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Kayserispor, ilimize dönmedi. Sarı-kırmızılı ekip, Manisa´da kupa maçı için kampa girdi. Hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kayserispor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kayserispor ile Akhisarspor Süper Ligin ilk yarısında karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi, 2-0´lık skor ile Kayserispor kazanmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, kupa maçının ardından hafta sonunda oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara´da kampa girecek.

Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor karşılaşması, bugün Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 18:30´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —