KAYSERİSPOR, KUPA´YA ODAKLANDI

KAYSERİSPOR, KUPA´YA ODAKLANDI

AKHİSAR-KAYSERİSPOR MAÇI, ÇARŞAMBA 18:30´DA

Ziraat Türkiye Kupası´nda Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Çeyrek final ilk maçları, bugün ve yarın oynanacak. Çeyrek final ilk maçında Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olacak.

Hafta sonunda Göztepe ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Kayserispor, ilimize dönmedi. Sarı-kırmızılı ekip, Manisa´da kupa maçı için kampa girdi. Hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kayserispor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kayserispor ile Akhisarspor Süper Ligin ilk yarısında karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi, 2-0´lık skor ile Kayserispor kazanmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, kupa maçının ardından hafta sonunda oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara´da kampa girecek.

Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor karşılaşması, bugün Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 18:30´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı