Spor Toto Süper Lig´in 17.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Medipol Başakşehir´e konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi ekip Medipol Başakşehir´in 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Spor Giriş
İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çaldı. Kayserispor´da sakatlığı bulunan Larrys Mabiala ve ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Samba Sow ile Alain Traore bu zorlu mücadelede forma giyemedi.
Sesli Kesit
Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 18.dakikada, Kayserispor yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına Emre Belözoğlu geçti. Emre´nin penaltı noktası üzerine yaptığı ortasını savunma uzaklaştırdı. 24.dakikada, Medipol Başakşehir, Mehmet Batdal ile maçta 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Uğur Uçar taç atışıyla topu ceza alanındaki Mehmet Batdal´a attı. Mehmet´de topu hemen arkasındaki Marcio Mossoro´ya indirdi. Mossora´da bekletmeden tekrar Mehmet Batdal´ı gördü. Altı pasın hemen sağ çaprazından Mehmet, sert bir şut çekti ve top ağlarla buluştu. 26.dakikada Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu´nun penaltı golüyle farkı 2´ye çıkarttı. 39.dakikada, orta alanda Umut Sönmez, rakibi Marcio Mossoro´ya arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, devre arasına 2-0 geride giren taraf oldu.
Sesli Kesit
İkinci yarı Medipol Başakşehir´in vuruşu ile başladı. 50.dakikada, sol kanattan gelişen atak da Edin Visca, ceza alanına girer girmez şutunu çekti. Kaleci Muammer Yıldırım´ın ilk hamlesi yetersiz kaldı ancak çizgi üzerinde Anıl Karaer topu uzaklaştırdı. 63.dakikada Medipol Başakşehir, Edin Visca´nın golüyle farkı 3´e çıkarttı. 81.dakikada Medipol Başakşehir, Miladin Stevanovic´in kendi kalesine attığı gol ile farkı 4´e çıkarttı. 88.dakikada Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder ile maçta durumu 5-0´a getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Medipol Başakşehir´in 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
haber: Mustafa GÜRBÜZ
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.