KAYSERİSPOR, NAKOULMA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

KAYSERİSPOR, NAKOULMA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

ORTAKÖYLÜOĞLU ?ÖNEMLİ BİR İSMİ RENKLERİMİZE KATTIK?

Kayserispor, Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde düzenlediği imza töreninde, Prejuece Nakoulma ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Mersin İdman Yurdu´ndan ayrılan Prejuece Nakoulma ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, As Başkan Yücel Şahin, Basın Sözcüsü Mustafa Demir ve Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız da hazır bulundu.
İmza töreni öncesi konuşan Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu şöyle dedi: ?Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de önemli bir transfere imza atıyoruz. Kendisi bizim ve futbol kamuoyunun yakından tanıdığı başarılı bir isim ve kendisini kulübümüzde görmeyi çok istiyorduk. Kendisinin kulübümüze önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum.?
Orta saha oyuncusu Prejuece Nakoulma ise Kayserispor´da olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Nakoulma şunları söyledi: ?Kulübümü ve teknik direktörümüzü transferi gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaptı. Kayserispor beni mutlu etmek için her şeyi yaptı ben de taraftarı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım. Elimden gelenin fazlasını yapıp taraftarımızı mutlu edeceğiz. Arkadaşlarımızla beraber elimizden geleni yaparak ligi iyi yerlerde bitireceğimizi umuyorum. Hepimize hayırlı olsun.?
Konuşmaların ardından Nakoulma, kendisini bir yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı ve basın mensuplarına Kayserispor bayrağı ile poz verdi.
(SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor