Tarih: 28.05.2018 17:03

KAYSERİSPOR O İSMİN PEŞİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Uğur Demirok´un peşine düştü. Anlaşma sağlanırsa, sarı-kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden oyuncuyu takıma kazandıracak.

Spor Toto Süper Lig´de 2017-2018 sezonu sona erdi. Transfer dedikoduları da aldı başını gitti. Kayserispor´un 4 transfer yapacağı açıklandığından bu yana ise sarı-kırmızılı ekiple birçok oyuncunun adı yan yana gelmeye başladı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam´ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmasını sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin son olarak Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Uğur Demirok olduğu iddia edildi. İddialar doğru ise Kayserispor, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Uğur Demirok´u bonservis bedeli ödemeden takıma kazandıracak. Uğur Demirok, 2017-2018 sezonunda 20´si lig olmak üzere 23 müsabakada forma giydi.

1988 doğumlu ve 1.85 boyundaki Uğur Demirok, Beylerbeyi, İstanbulspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Kartalspor, Akhisar Belediye Gaziantepspor ve son olarak Trabzonspor´da forma giydi. 30 yaşındaki oyuncunun değeri ise 1,5 Milyon Euro.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —