Tarih: 11.06.2018 17:55

KAYSERİSPOR ?ON´UN PEŞİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen Mensah´ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid ile sıkı bir pazarlığın içerisine girdi.

Kayserispor´da sezon hazırlıkları 29 Haziran´da başlayacak. Kamp dönemi başlamadan transfer çalışmalarını sonlandırmak isteyen Kayserispor, Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen Mensah´ı kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın istediği oyuncular üzerinde duran ve çalışmalar yapan sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid´in Kasımpaşa´da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Mensah için sıkı bir pazarlığa girdi. Sarı-kırmızılı ekip, oyuncuyu bedel ödemeden isterken, Atletico Madrid ise oyuncu için bonservisinin üçte birini istiyor. Pazarlık dışında her konuda anlaşılan oyuncunun da Kayserispor´da forma giymeye sıcak baktığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

23 yaşındaki Bernard Mensah, Getafe, Atletico Madrid, Feyenord ve Kasımpaşa takımlarında forma giydi. Türkiye´de 2´si Türkiye Kupası olmak üzere 32 karşılaşmada görev yaptı. On numara pozisyonunda görev yapan Mensah, 2017-2018 sezonunda 7 gole imza attı.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ-Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —