Tarih: 02.02.2018 17:12

KAYSERİSPOR, OSMANLI´YI ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´in 20.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´a konuk olacak Kayserispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

TFF Süper Lig´de 20.hafta heyecanı, 2-3-4 ve 5 Şubat´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 20.hafta karşılaşmasında Osmanlıspor´a konuk olacak.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Teleset Mobilya Akhisarspor´a konuk olan ve sahadan 1-0´lık mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından 20.haftada oynayacağı Osmanlıspor maçı için Ankara´da kampa girmişti. Kupa maçının ardından ara vermeyen sarı-kırmızılı ekip, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor, yarın karşılaşacağı Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. 19.haftada Göztepe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor-Osmanlıspor karşılaşmasını kazanarak, yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

Osmanlıspor-Kayserispor karşılaşması, yarın Osmanlı Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Uygar Bebek ve Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —