Tarih: 06.12.2016 10:22

KAYSERİSPOR SINIFTA MI KALDI?

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 13. haftasında Kayserispor, kendi saha ve taraftarı önünde Trabzonspor´u konuk etti. Her iki takım içinde kritik öneme sahip olan karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşma da bu skor ile sonuçlandı ve Kayserispor haftayı mağlup kapattı.
Süper Lig´de lale devri yaşayan takımlar Kayserispor ve Trabzonspor, Kadir Has Stadyumu´nda kozlarını paylaştılar. Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda da başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahasında Trabzonspor´a mağlup oldu.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 9.dakikasında gelişen Kayserispor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Murat´ın sert vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı. 37.dakikada gelişen Trabzonspor atağında N´Doye´nin pasıyla topla buluşan Bero, defans ve kaleci Ahamada´nın müdahalesine rağmen düzgün bir vuruş gerçekleştirdi ve top direğe çarparak ağlarla buluştu. Bu golle birlikte Trabzonspor, Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 geride girdi.
İkinci yarıya hırslı başlayan taraf ise konuk ekip Trabzonspor oldu. 65.dakikada Kayserispor´un atağında Levent´in sağ kanattan ortasına yükselen Welliton´un kafa vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 83. dakikada Trabzonspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambol de topu önünde bulan Welliton´un şutunda top üstten auta çıktı. Karşılaşmanın son bölümüne 4 dakikalık oynanmayan süre eklense de başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor sahasında konuk ettiği Trabzonspor´a 1-0 yenilerek, haftayı mağlup kapayan taraf oldu.
Kayserispor bu mağlubiyet ile 9 puanda kaldı ve puan durumunda 17.sıraya geriledi. Trabzonspor ise 15 puana ulaşarak 12.sıraya yükseldi.



5 ARALIK 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —