Spor
27 Şubat 2017 - 16:43
Güncelleme: 27 Şubat 2017 - 16:43

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERGEN YALÇIN

?KUPADA DA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ?

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERGEN YALÇIN
Haberi Sesli Oku

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, bu çıkışını Türkiye Kupası´nda da sürdürmek istiyor. Ligin ikinci yarısında sahasında 4-1 mağlup ettiği Fenerbahçe ile Türkiye Kupası´nda karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu.
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 3 günde 2 zorlu müsabakaya çıkacağız diyen Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü;
?Bu hafta üç gün arayla iki tane çok zorlu maç oynayacağız. Öncelikle kupada çeyrek final karşılaşmasında, Fenerbahçe´yi konuk edeceğiz. Daha üç gün dolmadan Kasımpaşa ile ligde karşılaşacağız. Federasyonun açıkladığı programa tabii ki uymak zorundayız. Bir bahane gibi konuşmak istemiyorum ama üç gün arayla iki maç oynamak ağır gelecek. Mücadele gücü yüksek bir maça çıkacağız. Daha üçüncü gün olmadan Kasımpaşa ile lig maçına çıkacağız. Ligdeki durumumuz belli. Çok rahat bir konumda mücadele vermiyoruz. Bize göre çok sıkıştırılmış bir program olmuş. Pazar günü oynayacağımız rakip, bizden iki gün önce oynayacak kupa maçını. Onlar 5 gün dinlenme süresi bulurken, biz daha üç gün dolmadan lig maçına çıkacağız. Hazırlanan program adaletsiz bir program gibi görünüyor. Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında tüm oyuncuları kullanmaya çalışacağı ve farklı kadrolarla sahada olacağız. Bu kadar kısa sürede iki maç ağır gelebilir. Biz, lige çok önem veriyoruz. Kasımpaşa maçı bizim için olmazsa olmaz maçlardan biri olacak. Kupada da devam etmek istiyoruz. Biz zor tarafta mücadele eden olduk. Fenerbahçe´yi eleyerek kupada da devam etmek istiyoruz ama 3 günde 2 program doğru bir program olmamış.?
?Düşme korkusundan tamamen kurtulduk diyemeyiz´ diyen Yalçın sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
?İyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Oyuncular sahada çok mücadele ediyorlar. Oyuncularımız maçlarda güzel bir duruş sergiliyorlar. Bu durum çok güzel ama şuan bulunduğumuz yer itibariyle, kümeden kurtulduk diye bir şey söylemek söz konusu olamaz. Şuanda 25 puanla ligin dibindeyiz. Daha doğrusu dibin bir üzerindeyiz. Kırmızı çizgiye en yakın takımız. Bu durumda da küme düşte konusunda henüz tehlikeyi atlatmış durumda değiliz. Önümüzde oynayacağımız iki maçı da sahamızda oynayacağız. Yönetimimiz, taraftarımız ve bizler elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu maçlardan galibiyetle ile ayrılacağız.?

HABER: ŞEVKET TEKİN

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14