Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un Teknik Direktörü Marius Sumudica, Anadolu kulübü kimliğinden çıkıp, büyük kulüp olma yolunda ilerlediklerini söyledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, kulüp tesislerinde, sarı-kırmızılı futbolcular Umut Bulut, Kana Bıyık ve Artem Kravets ile basın toplantısı düzenledi.
Kayserispor´a ilk geldiğinde de böyle bir basın toplantısı düzenleyip hedeflerini anlattığını anımsatan Sumudica, şimdi de aynı amaçlar doğrultusunda ilerlediklerini belirterek, şöyle dedi: ?İlk geldiğimde bu şekilde bir tane daha basın toplantısı yapmıştık. Orada mutluydum ve hedeflerimi anlatmıştım. Şimdi de aynı hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Takımın hiçbir sıkıntısı yok, ortam çok güzel. Her şey yolunda, devam ediyor. Hedeflerimizden şaşmadık. Bazen futbol hayatında böyle şeyler olabiliyor. Bazen yükselişe geçiliyor, bazen de düşüşe geçebiliyor. Şu anda biz düşüş demeyelim de durma dönemindeyiz. Bunu da takımdaki oyuncularımla görüştük, bunu en kısa zamanda halletmeye çalışacağız. Son 2 senedir küme düşmesi mücadelesi veren bir takımın başına geldim. Takımda neler olduğu ve projeler bana anlatıldı. Şimdi takım 5´inci sırada. Ben gerçekten hiçbir sıkıntı göremiyorum. Aranızda takımın gidişatı ile ilgili sıkıntı gören var mı bilmiyorum. Bu hafta çok önemli bir maç bizi bekliyor. Bize destek olun ve bizi desteklemeye devam edin. 5´inci sıradaki yerimizi korumaya devam edeceğiz. Sadece alkışla ve pohpohlamakla takım desteklenmiyor. Herkesin takımın yanında olmasını istiyorum. Ne yönetimle ne futbolcularla ne de teknik ekibin birbiriyle hiçbir sıkıntısı yok. Antalya´ya karşı bir maç kaybettik, herkes bize kızgın. Bunlar futbolda olan şeyler. Hak veriyorum, ilk devrede oynadığımız gibi oynamadık ama henüz daha 12 maçımız var. Yukarı sıralarda kalma şansımız halen devam ediyor. Oyuncular için de benim için de değişmeyen bir gerçek var. Biz burada geçiciyiz ama Kayserispor kalıcı. Sezonun ilk yarısında futbolcu, teknik ekip, yönetim, Kayseri halkı ve medya hep beraberdik. Biz beraber olmaya devam edersek yukarıdaki yerimizi koruruz. Bence de böyle devam etmeliyiz.?
Haber: Mustafa Gürbüz
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.