Tarih: 06.04.2019 18:08

KAYSERİSPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Demir Grup Sivasspor´a konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Demir Grup Sivasspor´a konuk oldu. Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Koray Gençerler, Çağlar Uyarcan ve Ahmet Narçin hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Sivasspor´un santrası ile başladı. 16.dakikada Kayserisporlu Hüseyin altı pas çizgisi üzerinde topa elle müdahale edince maçın hakemi Koray Gencerler penaltı noktasını gösterdi. Sivasspor´da Kone´nin kullandığı penaltı atışında top kaleyi bulmadı.

25. dakikada Kana kazandığı topu sürüp ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti. Kaleci Ali topa hakim oldu. 30.dakikada Atila´nın ceza sahası içerisine ortaladığı topu Chery ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. 33.dakikada Atila´nın ortasında ceza sahasının dışında sol çaprazda topla buluşan Chery uzun şutu ile kendinin ve takımının 2. golünü kaydetti. 45.dakikada Deniz´in pasında topla buluşan Hüseyin´in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu. İlk yarı Kayserispor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 60.dakikada Deniz Türüç atak yönüne göre sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan şansını denedi, ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı. 84.dakikada Sivasspor´da Erdoğan Yeşilyurt topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 3-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Böylece Kayserispor puanını 36´ya çıkartarak ligde emin adımlarla ilerleyişine devam etti.

Haber: Mustafa Gürbüz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —