Kayserispor ile Gençlerbirliği arasındaki rekabet, Türk futbolunun en dengeli eşleşmelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Yıllara yayılan mücadelede iki takım tam 42 kez karşı karşıya geldi. Ortaya çıkan tablo ise adeta nefes kesiyor.
Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, bu maçların 16’sını kazanarak rakibine karşı çok küçük bir üstünlük kurdu. Kayserispor ise 15 galibiyetle hemen ensede. İki ekip arasındaki 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Aradaki fark sadece 1 maç!
Bu istatistik, sahaya çıkılan her yeni maçın sadece 3 puan anlamına gelmediğini gösteriyor. Aynı zamanda yılların rekabet dengesini değiştirme fırsatı sunuyor. Kayserispor kazanırsa tablo eşitlenecek. Gençlerbirliği kazanırsa fark ikiye çıkacak.
Özellikle son yıllarda iki takım arasında oynanan maçlarda yüksek tempo, sert mücadele ve kritik goller ön plana çıktı. Taraftarlar için bu eşleşme sıradan bir lig maçı değil; prestij savaşı.
Peki bundan sonra ne olacak?
Kayseri temsilcisi dengeyi mi sağlayacak, yoksa Ankara ekibi tarihi üstünlüğünü perçinleyecek mi?
Sağlık Bakanlığı tarafından 12-18 yaş grubundaki öğrencilere yönelik uyuşturucu testleri yapılmasına ilişkin yeni bir uygulama üzerinde çalışıldığı bildirildi.
NTV’nin haberine göre, geliri asgari ücretin üçte birinden az olan ailelere yönelik “vatandaşlık maaşı” modeli üzerinde çalışılıyor. Destek hem nakit hem kart sistemiyle verilebilecek.
Forbes Dergisi, Türkiye’de yaşamak için en zor koşullara sahip illeri sıraladı.
Kayseri semt pazarlarında bu hafta zam şampiyonu o sebze oldu!
Kayserispor’un maçını yönetecek Ümit Öztürk, sarı-kırmızılı ekibin daha önce 23 karşılaşmasında görev aldı. İstatistikler dikkat çekiyor.
Kayserispor’un altyapısından çıkıp A takıma kadar yükselen genç yıldızı Talha Sarıarslan tüm gözlerin odak noktası oldu
MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Adnan Evsen ve heyeti 1992 yılında gerçekleşen Hocalı katliamına dikkat çekere 'Katliamın hesabı tam sorulsun' talebinde bulundu. Detaylar Kayseri Haber'de…
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, 7200 gün prim düzenlemesinin Mayıs ayında çözülebileceğini söyledi. Kayseri’de kredi hacmi 1 milyar 20 milyon TL’ye ulaştı.
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türkiye Ulusal Ajansı'nın katkıları ile Hong Kong'da düzenlenen Asia-Pasific Association for International Education (APAIE) uluslararası etkinliğine katıldı.
1 milyon 237 bin metrekarelik üretim alanına sahip Jeotermal Sera Organize Tarım Bölgesi’nde toplantı gece yarısına kadar sürdü, sabah ise sahada inceleme yapıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kapanan 432 kilometrelik 54 mahalle yolunu yeniden ulaşıma açtı. Ekipler 24 saat esasına göre sahada görev yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 28 Şubat’ın yıl dönümünde yaptığı açıklamada vesayetçi anlayışı eleştirerek milli irade vurgusu yaptı.
Kayseri’de Serbest Bölge’de faaliyet gösteren Sersim fabrikası 100 erkek işçi alımı yapacak. 3 Mart’taki toplu iş görüşmesine dair tüm ayrıntılar haberimizde…
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak kurduğu iftar çadırını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla aynı sofrada orucunu açtı.